Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Immortals Fenyx Rising krijgt cross-over event met Blood of Zeus

Tijdens dit evenement komen een speciale missie, een wapenpakket en een karakterpakket beschikbaar.

Afgelopen maand bracht Ubisoft de game Immortals Fenyx Rising uit. Dit spel speelt draait om de Griekse mythologie en het is dan ook jouw doel om als Fenyx de Griekse goden en Olympus te redden. Vandaag heeft Ubisoft een cross-over event aangekondigd met Blood of Zeus. Dit is een serie van Netflix wat precies hetzelfde doel heeft: Olympus redden.

Dit cross-over evenement vindt plaats van 21 tot 28 januari en bevat verschillende dingen. Allereerst kun je de missie “A tribute to family” voltooien waarbij je het op moet nemen tegen Chimera en Cerberus. Als je deze voltooid hebt krijg je een Adelaarhanger en een aanpassingsoptie welke beiden gebaseerd zijn op Blood of Zeus.

Ook kun je tijdens dit evenement een wapenpakket kopen. Dit pakket bevat skins voor het zwaard, de pijl en de boog. Daarnaast komt er nog een karakterpakket uit waarmee je jouw karakter tot de halfgod Heron, het hoofdpersonage van Blood of Zeus, kan omtoveren. Beide pakketten zullen ook na afloop van dit evenement te koop blijven.