Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Update] Balan Wonderworld demo op komst

Later deze maand kunnen we een voorproefje krijgen op deze nieuwe IP.

[Update] Nu ook bevestigd voor Europa. De demo verschijnt om middernacht op de 28ste.

Square Enix heeft aangekondigd dat eind deze maand er een demo verschijnt voor Balan Wonderworld. Op dit moment is het alleen aangekondigd voor Japan, maar het is erg gemakkelijk om een Japans account aan te maken en via daar de demo te downloaden.

In Balan Wonderworld is een actieplatformer wat draait om een mysterieus theater. De sterren hier kunnen door middel van kostuums krachten gebruiken om ‘Wonderworld’ te verkennen. Hier zul je twaalf verhalen kunnen volgen met elk hun eigen unieke elementen.

De demo die zal verschijnen op 28 januari zal het volgende bevatten: Hoofdstuk 1 act 1 & 2 plus een baasgevecht, act 1 van hoofdstuk 4 en de eerste act van hoofdstuk 6. Tot slot wordt multiplayer ondersteunt en zal de hub wereld ook beschikbaar zijn.

Balan Wonderworld verschijnt 26 maart voor de Switch, PS4, PS5, Steam, Xbox One en Xbox Series S|X