Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe details bekend over Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Door Fury Bowser te verslaan kan je nieuwe eilanden vrijspelen!

Eerder waren er al details bekend gemaakt over de Bowser’s Fury-modus. Nu is Nintendo met nog meer informatie naar buiten gekomen over deze modus en hoe het nieuwe eilanden kan ontgrendelen. De informatie werd bekend gemaakt op de website van Nintendo.

Zo valt op de website van Nintendo nu te lezen dat Bowser door een zwarte blubber is overgenomen. Bowser is hierdoor een gigantisch monster geworden met als doel om alles te vernietigen. Jij stapt in de schoenen van Mario om naar verschillende eilanden te reizen en zo Cat Shines te verzamelen.

In dit nieuwe avontuur zal Bowser Jr. zelfs gaan samenwerken met Mario, hij wil immers zelf ook graag zijn vader redden. Bowser Jr. helpt Mario in de game door al zijn bewegingen te kopiëren, vijanden te verslaan en door power-ups te vinden. Het is ook mogelijk om een Joy-Con aan een van je vrienden te geven en samen te spelen.

Ook krijg je regelmatig een gevecht met Fury Bowser voorgeschoteld. Hij verschijnt door meteoren op je neer te laten regenen en komt tevoorschijn als het zonnige weer overgaat in storm. Wanneer je echter vijf Cat Shines hebt verzameld op een eiland, kun je de kracht van de Giga Bel activeren. Deze bel transformeert Mario in een gigantische Kat Mario en met deze kracht kun je het opnemen tegen Bowser. Zodra je Bowser in je gigantische kattenvorm verslaat, komen er nieuwe eilanden vrij om te ontdekken.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury komt op 12 februari naar de Nintendo Switch. Ga jij de game in huis halen?