Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Fysieke versie Scott Pilgrim best verkopende Limited Run

Binnen drie uur al een record te pakken voor Limited Run Games.

Deze week verscheen Scott Pilgrim vs. The World The Game op de huidige consoles. Meer dan tien jaar na de oorspronkelijke release is de cult classic opnieuw te verkrijgen, maar oorspronkelijk alleen als een download.

Daar heeft Limited Run Games een stokje voor gestoken. Dit bedrijf is een samenwerking aangegaan met Ubisoft en heeft op dit moment het spel als pre-order op hun website staan. Hoewel het spel ook voor de PS4 verkrijgbaar is bij Limited Run doet de Switch-versie het extreem goed. De eigenaar van het bedrijf liet op Twitter namelijk weten dat in minder dan drie uur er al 25.000 exemplaren zijn verkocht op de Switch.

Dit maakt het direct hun grootste release tot nu toe en de pre-orders zijn nog open tot 28 februari. Mocht je ook een exemplaar willen dan kun je die bestellen op de website. Ze hebben keuze uit meerdere edities en ook flink wat merchandise.