Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Opening Super Nintendo World weer uitgesteld

Hoewel het park af is zorgt de pandemie voor nog een keer uitstel.

Eerder werd de opening van het park al uitgesteld omdat het nog niet af was. Nu gaat echter de opening op 4 februari ook niet door. In een bericht op de website van het Universal Studios park kondigen ze aan dat vanwege de huidige noodtoestand de opening voor onbepaalde tijd zal worden uitgesteld. In elk geval totdat de noodtoestand voorbij is.

Een kleine maand geleden kregen we nog een uitgebreide rondleiding door het park. Dit werd door niemand minder dan Shigeru Miyamoto gedaan en het gaf ons een eerste kijk op wat er allemaal te beleven valt. Zo kwamen de speciale Power-Up banden aan bod, maar ook het restaurant en de merchandise winkel. Mocht je het hebben gemist dan kun je de video hieronder eens bekijken.