Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

PowerA brengt Nano Enhanced Wireless controller op de markt

Een nieuwe controller voor de Nintendo Switch

PowerA, een bedrijf dat official licensed gaming accessoires maakt, heeft een nieuwe controller voor de Nintendo Switch uitgebracht. Het gaat hierbij om de Nano Enhanced Wireless controller, een draadloze controller voor Nintendo’s hybride console. Ondanks dat de controller kleiner is dan de Nintendo Switch Pro controller, zou je er alsnog zo’n 20 uur achter elkaar moeten kunnen gamen. Tegelijkertijd moet de compactheid van de controller ervoor zorgen dat deze gemakkelijk is op te bergen.

De controller beschikt over Bluetooth 5.0-technologie, kent een ergonomische vorm en ondersteunt tevens bewegingsbesturing. Verder wordt de controller geleverd inclusief 1,8 meter USB-C-oplaadkabel én beschikt deze over een lampje welke een lage batterijspanning aangeeft. De Nano Enhanced Wireless controller zal verkocht worden voor rond de 50 euro en zie je op onderstaande afbeelding.