Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Labyrint Legend binnenkort beschikbaar voor Nintendo Switch

Deze actie-RPG is vanaf 28 januari te downloaden via de eShop.

Labyrint Legend van Shinobi Games komt binnenkort naar de Switch. Door een eShop listing weten we dat het spel vanaf 28 januari beschikbaar is.

Labyrint Legend is een actie-RPG waar je ook behoorlijk wat vijanden mag neerhakken, De dungeons die je trotseert zijn automatisch gegenereerd tot je bij de eindbaas van het level komt. Deze kunnen lastig zijn. Let dus tijdens het gevecht op de bewegingen van de eindbaas zodat je ze later makkelijker kan verslaan. In de dungeons kun je voorwerpen krijgen om de vijanden te verslaan en kun je jezelf naar het juiste level brengen. Ben jij klaar om het labyrint en zijn monsters te verslaan?

Benieuwd naar Labyrint Legend? Bekijk hieronder een trailer!