Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bekijk hier gameplaybeelden van Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition

Bekijk hier de eerste 28 minuten aan gameplaybeelden

Vorig jaar werd er in september tijdens een Ubisoft Forward aangekondigd dat Scott Pilgrim vs. The World: The Game Complete Edition deze winter naar Nintendo’s hybride console ging komen. Inmiddels hoeven we nog maar één dagje te wachten tot iedereen aan de slag kan gaan met deze 2D-beat ‘em up. Dat is dan ook de reden dat er vandaag al gameplaybeelden zijn vrijgegeven.

Scott Pilgrim vs. The World: The Game Complete Edition is een 2D-beat ‘em up in arcade-stijl, welke is geïnspireerd door de Scott Pilgrim-stripboeken en films. Met de personages Scott Pilgrim, Ramona Flowers, Knives Chau en Stephen Stills versla je allerlei vijanden en leer je nieuwe vaardigheden zodat je nog beter wordt. Tevens bevat deze titel alle DLC-pakketten, waardoor het écht de complete editie is.

Ben je benieuwd geworden naar deze titel? Bekijk dan onderstaande gameplaybeelden.

Ben jij van plan Scott Pilgrim vs. The World: The Game Complete Edition aan te schaffen? Laat het ons weten in de reacties.