Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo onthult Mario-uitvoering van Nintendo Switch-systeem

Bewonder hier het uiterlijk van deze nieuwe console.

Vandaag is er niet alleen een nieuwe trailer van Super Mario 3D World + Bowser’s Fury online gezet, maar er is ook door Nintendo bekendgemaakt dat er een nieuw Switch-systeem komt. Zoals je op onderstaande afbeeldingen kunt zien heeft deze speciale Mario-uitvoering een rode en blauwe kleurcombinatie in de stijl van Mario’s outfit. Deze speciale editie van de Nintendo Switch is vanaf 12 februari verkrijgbaar en neemt een paar leuke extra’s met zich mee. Het pakket bevat zoals gewoonlijk de Switch zelf, de dock, een setje Joy-Cons inclusief grip en polsbandjes, maar dit keer ook een speciale hoes en screenprotector voor jouw nieuwe Switch-console.

Ga jij deze Mario-uitvoering van de Switch aanschaffen? Laat het ons weten in de reacties, we zijn benieuwd!