Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dit zijn de Nintendo eShop-aanraders van de maand december

Welke spellen worden er deze maand allemaal in het zonnetje gezet?

Elke maand verschijnen er flink wat nieuwe spellen in de Nintendo eShop, maar soms kan het best lastig zijn om zelf een keuze te maken uit al die leuke games. Om dit probleem tegen te gaan upload Nintendo elke maand een video op haar YouTube-kanaal. Hier zijn dan een aantal titels in te zien waarvan Nintendo vindt dat ze wat extra aandacht verdienen.

In deze video van de maand december komt onder andere het spel PHOGS! voorbij. Van deze game hebben wij een review mogen schrijven. Mocht je deze willen lezen dan hoef je alleen maar op de naam van het spel te klikken. Er zal dan een nieuw tabblad worden geopent met de review.

Ben je benieuwd naar alle titels die deze maand in het zonnetje worden gezet? Bekijk dan onderstaande video.