Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Supergiant Games deelt aantal gesproken zinnen in Hades

Hoeveel zinnen en woorden zijn ingesproken voor Hades? Je leest het hier.

Een paar maanden terug verscheen de indie-game Hades: een rogue-like dungeon crawler gedipt in Griekse mythologie. In mijn review, waar ik het spel beloonde met een dikke 10, konden jullie al lezen dat er keer op keer nieuwe dialogen te horen en te lezen zijn. Supergiant Games heeft op Twitter gedeeld hoeveel dialogen er nou werkelijk zijn. Het antwoord daarop is veel, namelijk meer dan 21.000 ingesproken zinnen! Zagreus gaat aan kop met 8.500 en Charon spreek het minst, namelijk 120 zinnen. Daarnaast laat het schema ook zien hoeveel woorden er woorden ingesproken, en dat zijn er weer een hele hoop. Hieronder kun je de Tweet bekijken waar meer informatie over de aantallen staat.