Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Capcom deelt nieuwe Japanse Monster Hunter Rise-commercials

Volgend jaar kunnen Switch-bezitters weer op monsterjacht!

Monster Hunter Rise werd tijdens de Nintendo Direct Mini van 17 september aangekondigd en moet in maart volgend jaar naar de Nintendo Switch komen. Ontwikkelaar Capcom vond het blijkbaar de hoogste tijd voor wat nieuw beeldmateriaal en was zo vriendelijk om twee nieuwe Japanse commercials vrij te geven.

Ook in Monster Hunter Rise ga je weer volop op monsterjacht. Door steeds sterker te worden kun je steeds grotere monsters verslaan. In dit nieuwe deel zitten echter wél een aantal veranderingen ten opzichte van oudere Monster Hunter-delen. Zo heb je veel meer vrijheid om de omgevingen te ontdekken en zijn er nieuwe hond companions genaamd Palamutes waar je op zult kunnen rijden.

Benieuwd geworden? De nieuwe trailers kun je hieronder bewonderen. De game zal op 26 maart 2020 wereldwijd uitgebracht worden.