Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Online leden kunnen een week lang gratis racen in Crash Team Racing

Crash Team Racing: Nitro Fueled zal een week lang gratis te spelen zijn!

Na een succesvolle Game Trial van Overwatch een paar maanden geleden, komt Nintendo nu met een nieuwe Game Trial. Deze keer is Crash Team Racing: Nitro Fueled aan de beurt.

Vanaf 30 december kunnen spelers met een Nintendo Online abonnement een paar dagen lang gratis van het spel genieten. Alle functies zitten erop, dus ook multiplayer en online spelen. Het spel is gratis te proberen tot en met 5 januari. Mocht je het nou zo leuk vinden dat je besluit het spel aan te schaffen, dan wordt de save data overgezet. Alle races die tijdens de gratis week gespeeld worden zijn dan niet voor niks geweest! Ga jij Crash Team Racing: Nitro Fueled uitproberen? Laat het ons weten!