Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Verloren Game Boy add-on opgespoord door Liam Robertson

Workboy
28 jaar na zijn onthulling is eindelijk een bijna compleet prototype van de WorkBoy gevonden.

De originele Game Boy had vele rare accessoires. Van de Game Boy Camera, tot een hele set waardoor het net een Transformer lijkt. Echter er waren ook een aantal accessoires nooit verschenen. Zo ook de WorkBoy, een add-on die de handheld eigenlijk een soort kleine computer moest maken.

Nadat verschillende pers het apparaat hebben kunnen proberen met previews verdween die uit beeld. Jaren gingen voorbij en niemand wist wat er nu mee gebeurd was. Liam Robertson (@Doctor_Cupcakes op Twitter), heeft voor Did You Know Gaming maanden gezocht en heeft dit stukje geschiedenis boven water weten te halen.

In de onderstaande video kun je ontdekken wat Liam allemaal heeft gedaan om het verloren stukje hardware te vinden en hoe zijn ervaring is met de werking ervan.