Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Release Radar] Uitgelichte releases week 53

Wat spelen jullie in de laatste week van het jaar?

Het is alweer bijna de laatste week van het jaar! Voor velen een jaar met erg veel extra tijd om te gamen, en een jaar waarin jullie al een langere tijd elke week hebben kunnen uitkijken naar de grootste releases van die week. Bij deze weer een aantal titels waarvan jouw hart misschien wel sneller gaat kloppen, lees snel verder!

Heb jij nog tips voor spellen die wij niet hebben kunnen opnemen in het overzicht? Laat jouw reactie achter!

Cube Raiders

Verschijnt op: 28 december 2020
Prijs in de Nintendo eShop: €
12,99

Lekker puzzelend het jaar uit? Het kan met Cube Raiders! Speel alleen of samen met iemand anders. Combineer groepen dobbelstenen met de energie van MagnetoGloves. Er zijn vier verschillende spelmodi, waaronder de mogelijkheid om in single player meer dan 99 puzzels op te lossen.

Professor Lupo: Ocean

Verschijnt op: 28 december 2020
Prijs in de Nintendo eShop: €
3,99

Het zal je maar overkomen: je wordt wakker op een ruimteschip, waar het water naar binnen gutst! Er is geen ontkomen aan, of toch wel? Gelukkig heb je hulp van de computer op het schip die jou opdrachten blijft geven om het schip te repareren. Ga jij het halen om het schip te repareren voordat hij helemaal is gezonken?

Wingspan

Verschijnt op: 29 december 2020
Prijs in de Nintendo eShop: €
19,99

Geniet van een plek vol vogels. Jouw doel? Een prachtige verzameling vogels samenbrengen in een reservaat speciaal voor deze gevederde vriendjes. Laat ze eieren leggen en verzamel eten zodat ze zich op hun opperbest zullen voelen! Met dit bordspel ben je binnen no-time een vogel-enthousiast. Wingspan is een spel voor 1 tot 5 spelers.