Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Binnenkort meer informatie Hollow Knight: Silksong

De game staat op de cover van EDGE magazine.

Het is inmiddels bijna twee jaar geleden dat Hollow Knight: Silksong werd aangekondigd, het vervolg op de populaire indie game Hollow Knight. De laatste keer dat we nieuwe informatie kregen was tijdens de E3 van 2019, maar daar komt binnenkort verandering in. Game magazine EDGE heeft namelijk laten weten dat het Hollow Knight: Silksong heeft weten te strikken voor het volgende nummer. Niet alleen staat de game op de cover, maar ook een groot “in-depth” artikel staat gepland, met volgens de magazine “world exclusive” nieuws.

Details zouden binnen een paar dagen online moeten verschijnen. We houden jullie in ieder geval op de hoogte!

In Hollow Knight: Silksong neem je de rol aan van Hornet, een belangrijk personage uit de eerste game. Samen met haar verken je een compleet nieuw koninkrijk, vol nieuwe vijanden en gevaren. Om je hiertegen te verdedigen zijn er nieuwe vaardighede en aanvallen te ontgrendelen die overeenkomen met haar moveset uit Hollow Knight.