Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaar PHOGS! prijsvraag is bekend

Ben jij de gelukkige winnaar?

Kort geleden verscheen onze review van PHOGS! op Daily Nintendo. Hierin heb je kunnen lezen dat ik erg enthousiast was over dit puzzel-avonturenspel en jij maakte de afgelopen dagen kans op deze game! In samenwerking met Coatsink mochten we één digitaal exemplaar van deze game verloten.

Jullie hebben volop meegedaan met deze prijsvraag en uit al jullie leuke reacties hebben wij één winnaar getrokken. Namens heel Daily Nintendo feliciteren we @wimtim

Wij wensen jou alvast enorm veel plezier met deze prijs. De code zal zeer binnenkort via een privébericht naar je worden toegestuurd.

Heb je dit keer niets gewonnen? Wees dan niet getreurd! Daily Nintendo staat namelijk de hele maand december vol met prijsvragen. Zo kunnen de échte horrorfans nu meedoen met onze prijsvraag waar je Kholat kunt winnen en staan er nog meer mooie prijzen te wachten om weggegeven te worden!