Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Taxi Chaos in 2021 naar de Switch

Een moderne variant van de klassieke Taxi-games!

Wellicht heb jij je vroeger ook uren weten te vermaken met spellen als Crazy Taxi. Een simpele maar verslavende opzet waarbij je mensen zo snel mogelijk van de ene naar de andere plek moet brengen. Hoe sneller je bent, hoe meer geld je binnenharkt. Ook Nintendo Switch-bezitters kunnen volgend jaar de rol van Taxi chauffeur op zich gaan nemen, Taxi Chaos komt namelijk op 23 februari 2021 naar de Switch.

Spelers kruipen achter het stuur van een van de verschillende taxi’s, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Het doel: zoveel mogelijk mensen naar hun bestemming te brengen terwijl je door drukke straten rijdt in op New York-geïnspireerde locaties. Ben je benieuwd geworden naar de game? Bekijk dan onderstaande trailer!