Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tunche begin volgend jaar beschikbaar voor Nintendo Switch

Vanaf 23 maart is Tunche beschikbaar voor Nintendo Switch.

HypeTrain Digital en LEAP Game Studios hebben vandaag tijdens de Indie World livestream aangekondigd dat hun actie-spel Tunche een releasedatum krijgt. Er is tijdens de livestream bekend gemaakt dat het spel 23 maart 2021 beschikbaar is voor Nintendo Switch.

Tunche is een spel waar je je vijanden in mootjes moet slaan en hakken. Het landschap en de helden zijn gebaseerd op het Amazone-gebied. Er zijn vijf verschillende helden waar je mee kunt spelen, elke held heeft unieke krachten en skills. Eén van deze karakters is misschien een bekend gezicht, je kunt namelijk spelen als Hat Kid uit het spel A Hat in Time. Kies jouw favoriete karakter en ontdek zo alle geheimen die de Amazone-jungle verborgen houdt!

Benieuwd naar Tunche? Bekijk hieronder een trailer!