Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics krijgt Collector’s Edition

Tevens is de fysieke versie binnenkort ook los te verkrijgen!

Begin dit jaar, op 4 februari, verscheen The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics op Nintendo’s hybride console. Echter was deze titel alleen maar digitaal via de Nintendo eShop te verkrijgen en was er dus geen fysieke versie van dit strategiespel aanwezig. Gelukkig weten we inmiddels dat The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics binnenkort zowel een Collector’s Edition als een losse fysieke versie gaat krijgen. Beide edities zijn namelijk vanaf 18 december vooraf te bestellen op de website van Limited Run Games.

Vaak zitten er in een Collector’s Edition van een game leuke en interessante spullen en dat is ook zeker bij deze titel het geval. In het pakket zit namelijk een kleurrijke handleiding, een pin van het kristal, zeven stickers, een doek met de wereld Thra daarop, een Fizzgig knuffel, een speciaal kaartje met de hoofdpersonages en uiteraard een fysieke versie van het spel en dat allemaal in een mooie doos.

Omdat het alweer een tijdje terug is dat The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics uitkwam heb ik hieronder nogmaals de launch-trailer geplaatst. Mocht je interesse hebben kun je hier ook nog onze review van het spel lezen.

Ben jij van plan deze Collector’s Edition aan te schaffen voor in jouw collectie? Laat het ons weten in de reacties!