Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuw type Pokémon-kaart verschijnt met nieuwe TCG-uitbreiding

In maart zal er nog een nieuwe TCG uitbreiding lanceren. Deze uitbreiding zal Battle Styles heten.

Battle Styles is een nieuwe uitbreiding voor het ongekend populaire Pokémon Trading Card Game. De uitbreiding is gefocused rondom Urshifu en de verschillende stijlen waarin je die normaal gesproken kunt trainen.

The Pokémon Company brengt de nieuwe set uit om nieuwe speelstijlen te introduceren. Zo zullen Pokémon-, Trainer- en Energiekaarten allemaal een tag hebben voor de Rapid Strike of Single Strike stijl. Elk met een effect wat goed bij die specifieke stijl past.

De eerste set met dit soort kaarten zal 163 kaarten bevatten. Hiervan zullen er 60 een tag hebben, zullen er 12 Pokémon V-kaarten komen, zes Pokémon VMax-kaarten en 16 full art-kaarten. Zoals in de trailer te zien is zullen ook V(MAX)-kaarten en full art kaarten een tag kunnen krijgen.

De nieuwe set staat gepland voor 19 maart.