Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Here Comes Niko! aangekondigd voor Nintendo Switch

Ooit gedacht aan een baan als professionele vriend? Nu kan het!

Frog Vibes heeft aangekondigd dat hun nieuwe 3D platformer Here Comes Niko! op de Nintendo Switch zal worden uitgegeven. Gears for Breakfast is hun uitgever, die onder andere A Hat in Time heeft uitgegeven. Er is nog geen datum bekend wanneer het spel te downloaden zal zijn.

Maak nieuwe vrienden, los puzzels op, vang vissen en vang beestjes in dit gezellige platformer spelletje. Terwijl je als Niko reist tussen 6 verschillende eilanden voor jouw nieuwe baan als “Professionele vriend” bij Tadpole Inc. help je iedereen die jouw hulp nodig heeft. Soms krijg je betaald, dat geld kan je gebruiken om weer verder te reizen. En jouw baas? Dat is dus een kikker.