Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[December prijzenfestival #3] Win 3x Angry Video Game Nerd I & II Deluxe

Levert jouw verschrikkelijkste game ooit je een prijs op?

Met twee leuke giveaways achter ons gaan we direct door naar de derde. In samenwerking met Vicarious PR mogen we namelijk 3 digitale exemplaren van Angry Video Game Nerd I & II Deluxe verloten. In onze review waren wij al erg enthousiast. The Angry Video Game Nerd I & II Deluxe is een verzameling van twee uitdagende spellen vol humor en platformactie.

En dan natuurlijk de grote vraag: hoe maak je kans op deze toffe prijs? The Angry Video Game Nerd is al jarenlang een populaire internetserie op Youtube. Hierin spuwt een nerd zijn gal over de meest verschrikkelijke computerspellen ooit. Om kans te maken op een van de drie exemplaren geef je hieronder antwoord op de volgende vraag: “Wat is het meest verschrikkelijke spel ooit die je hebt gespeeld en waarom?”

Meedoen kan tot 11 december 12:00 uur. Om te kunnen reageren heb je een account nodig op onze website. Heb je nog geen account? Maak ‘m hier (gratis) aan!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per privebericht verstuurd. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.