Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Story Trailer Ys IX: Monstrum Nox

De nieuwe trailer brengt het verhaal van de game naar voren.

NIS America heeft een nieuwe trailer online gezet voor actie-RPG Ys IX: Monstrum Nox. In de trailer wordt het verhaal van de game belicht en wordt je voorgesteld aan enkele personages. De trailer kun je hieronder bekijken. Ys IX: Monstrum Nox komt in de zomer van 2021 naar de Switch.

In Ys IX: Monstrum Nox neem jij wederom de rol aan van Adol Christin. Samen met Dogi kom je aan bij een stad genaamd Baldug, maar nog voordat je een voet in de stad hebt gezet wordt je gearresteerd en in de gevangenis gegooid. Daar ontmoet je een vrouw genaamd Aprilis wie hem veranderd in een Monstrum, een wezen met bovennatuurlijke gaven en de kracht om monsters te exorcisen. Je zult samen moeten werken met andere Monstrums om de vele dreigingen tegen te houden die deze stad plagen.