Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Touhou Luna Nights verschijnt volgende week

We weten eindelijk wanneer het spel zal verschijnen, en dat is al vrij snel: komende week al!

Phoenixx en Team Ladybug hebben eindelijk een releasedatum voor de metroidvania game Touhou Luna Nights. Ze hebben bevestigd dat het spel vanaf 17 december te vinden is in de digitale winkel op de Nintendo Switch. Daarnaast laten ze ook weten dat je van dit spel kan genieten als je geen Touhou-fan bent. Zie de trailer vol actie onderaan het bericht.

Touhou Luna Nights neemt je mee in de Touhou-wereld, maar dan niet met de bullet hell-gameplay. Dit spel is namelijk een metroidvania. In het spel stuurt vampier Remilia Scarlet haar dienstmeid Sakuya Izayoi naar een parallel universum. Hieronder kun je de PC-trailer bekijken evenals de tweet.