Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[December prijzenfestival #2] Doe de Quiz en maak kans op Two Point Hospital

UPDATE Deze prijsvaag is verlopen

We gaan direct door naar de tweede giveaway van ons prijzenfestival. Dit jaar zijn er een hoop mooie games voor de Nintendo Switch verschenen. Two Point Hospital mag hierbij ook zeker genoemd worden. Menno beoordeelde de game in zijn review met een prachtige 8. Wij geven één fysieke versie van de game weg. Om kans te maken hebben we een korte quiz voor jullie in elkaar gezet, welke je hieronder direct gemakkelijk kan doen.

Wees er wel snel bij, want ook dit keer kun je slechts voor een korte periode meedoen aan de prijsvraag, namelijk tot 9 december 10:00 uur. Wanneer je alle vragen goed hebt beantwoord, loot je vanzelf mee voor Two Point Hospital. Veel succes!

Je mag slechts één keer meedoen met jouw DN account. Bij meerdere deelnames wordt de eerste inzending geteld.Heb je nog geen account? Maak ‘m hier (gratis) aan!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per post verstuurd. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag en is tevens niet verantwoordelijk voor het eventueel niet aankomen van de prijs.