Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaars Trading Card Pokémon Sword & Shield – Vivid Voltage pakket bekend

Vivid Voltage
Ben jij een van de winnaars van de uitbreiding van de Pokémon Trading Card Game Sword & Shield – Vivid Voltage?

Dit weekend trappen we ons spectaculaire december prijzenfestival af, maar eerst is het de hoogste tijd drie winnaars van onze eerdere prijsvraag te onthullen. De afgelopen week maakte je namelijk kans op een Trading Card Pokémon Sword & Shield – Vivid Voltage pakket, welke we maar liefst drie keer mochten verloten. Uit alle deelnemers hebben we dan ook drie gelukkige winnaars getrokken. Namens heel Daily Nintendo feliciteren we daarom:

We nemen via het mailadres behorend bij je account contact met je op voor het versturen van de prijs en wensen jullie er alvast veel plezier mee. Heb jij niets gewonnen? Vanaf dit weekend staat de hele maand december bij Daily Nintendo in het teken van prijzen winnen, kansen genoeg op komst dus!