Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win 3x Trading Card Pokémon Sword & Shield – Vivid Voltage pakket

Vivid Voltage
Ga jij binnenkort aan de slag met de uitbreiding van de Pokémon Trading Card Game Sword & Shield – Vivid Voltage?

De uitbreiding van de Pokémon Trading Card Game Sword & Shield – Vivid Voltage is inmiddels een feit en in samenwerking met Media Tornado mogen wij 3 prachtige pakketten met een Starter Deck én een set van vier Boosters weggeven!

De nieuwe Pokémon trading card-uitbreiding Swod & Shield – Vivid Voltage is half november uitgekomen. Hierin maakt Zarude zijn opwachting, samen met een gloednieuwe kaart: Amazing Pokémon. Ook zijn er andere zeer gewilde verzamelkaarten zoals Pikachu VMAX, Orbeetle VMAX en Coalossal VMAX in hun Gigantamax-vorm.  Trainers kunnen dus weer volop verzamelen en spelen met deze nieuwe Amazing Pokémon-kaarten. Onze ervaringen met deze gloednieuwe uitbreiding lees je binnenkort.

Zou jij graag aan de slag gaan met deze nieuwe uitbreiding? Wij mogen 3 x een Starter Deck mét boosterset verloten. Om kans te maken op deze mooie prijs laat je hieronder in de vorm van een reactie weten waarom jij moet winnen! Meedoen kan tot en met 3 december.  Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per post verstuurd. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag en is tevens niet verantwoordelijk voor het eventueel niet aankomen van de prijs.