Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe beelden van Mario Kart attractie in Super Nintendo World

Ook een nieuwe openingsdatum voor Super Nintendo World!

Door de coronacrisis is de openingsdatum meerdere keren verzet, maar nu is er dan toch echt een vaste datum geprikt. Universal Studios Japan zal op 4 februari 2021 de deuren van Super Nintendo World openen voor bezoekers.

Deze datum wordt in een vrolijke trailer aangekondigd. Hierin zien we ook nieuwe beelden van het park, waaronder de eerste officiële beelden van de attractie Mario Kart – Koopa’s Challenge.

Volgens Bloomberg-verslaggeefster Kurumi Mori is deze op Mario Kart-gebaseerde attractie een zogeheten on-rails attractie die gebruik maakt van augmented reality.

Ze zegt het volgende:

“het was echt gaaf met themamuren, deuren, spandoeken, plafonds, lichten, een gigantisch standbeeld van Bowser en een trofeeënkamer. Bezoekers zien dit allemaal terwijl ze in de rij staan ​​voor de attractie.” (vrij vertaald)

Mori legt verder uit dat alle rijders kleine AR-headsets krijgen en dat elke kart vier stoelen en een stuur heeft. De bezoekers krijgen enige controle over de kart, en je kunt items verzamelen en schilden gooien naar andere karts.