Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Datamine hint naar Age of Calamity DLC

Hyrule Warriors Age of Calamity
Een datamine hint naar nieuwe speelbare personages. (Let op kan enigszins spoilers geven!)

Hyrule Warriors: Age of Calamity is nu iets meer dan een week uit voor de Nintendo Switch. Er is echter nog geen extra content voor de toekomst aangekondigd, maar een datamine hint naar de mogelijkheid.

Op dit moment zijn er al 18 speelbare personages beschikbaar, maar toch zouden fans een aantal willen toevoegen aan het spel. Nu lijkt het door een aantal overgebleven stemfragmenten dat deze ook nog zullen verschijnen. Zo zijn er ongebruikte elementen voor Purah, Robbie, Sooga en de geheimzinnige Astor.

Het kan natuurlijk zijn dat dit overgebleven is en geen functie zal hebben, maar toch is het opvallend dat de zinnen zijn achtergebleven. Hoewel de stemclips online zijn verschenen zullen wij geen directe link delen.

Zou jij interesse hebben in deze vier personages als speelbaar personage?