Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaar gehaakte Super Mario-knuffel bekend

Super Mario 35 logo
Ben jij de winnaar van deze superschattige knuffel?

De afgelopen week kon je op Daily Nintendo meedoen met een wel heel bijzondere prijsvraag. In samenwerking met @huijntjehaakt mochten wij namelijk een unieke gehaakte Mario-knuffel weggeven!  Om mee te doen hoefde je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: “Welke game-franchise zou zich goed laten vertalen naar een wollen-versie á la Kirby’s Epic Yarn en Yoshi’s Woolly World, en waarom?”.

Inmiddels is het de hoogste tijd om de winnaar van deze unieke knuffel bekend te maken. Namens heel Daily Nintendo feliciteren we @link met het winnen van deze leuke prijs! Zijn antwoord: “Dan zou ik kiezen voor een game-franchise die totaal het tegenovergestelde is van het schattige yoshi’s woolly world en dat is: dark souls.

We nemen zeer binnenkort contact met je op voor verdere afhandeling en wensen je alvast enorm veel plezier met deze prijs!