Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Space Invaders Forever komt in december naar de Switch

Retro-fans kunnen in december aan de slag met Space Invaders!

Space Invaders mag met recht een van de grondleggers van de videogamegeschiedenis worden genoemd die de arcadehallen populair maakte. Retro-fans kunnen op de Nintendo Switch zeer binnenkort aan de slag met een collectie bestaande uit drie Space Invaders-games. Vanaf 11 december moet Space Invaders Forever namelijk verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch.

De collectie bevat allereerst Space Invaders Extreme. Kortgezegd biedt dit de klassieke gameplay met verbeterde beelden en geluid. Space Invaders Gigamax 4 SE richt zich op multiplayer en tot slot zit ook Arkanoid vs. Space Invaders in de collectie. De laatstgenoemde is een cross-over van Arkanoid en Space Invaders en komt voor het eerst naar een console.

Hieronder kun je een nieuwe trailer van de collectie bekijken. Ga jij Space Invaders Forever aanschaffen? Laat het hieronder weten in de vorm van een reactie.