Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Last Kids on Earth and the Staff of Doom komt naar de Nintendo Switch

Verken een spookachtige wereld met de hoofdpersonages van The Last Kids on Earth!

Vandaag hebben Outright Games, Atomic Cartoons, Stage Clear Studios en Cyber Group Studios aangekondigd dat The Last Kids on Earth and the Staff of Doom naar Nintendo’s hybride console gaat komen. Dit kindvriendelijke actiespel zal namelijk in de lente van 2021 onder andere op de Nintendo Switch verschijnen. Tevens zullen fans van de Netflix-serie blij zijn om te horen dat de originele stemacteurs opnieuw de hoofdpersonages hebben ingesproken.

The Last Kids on Earth and the Staff of Doom speelt zich af in een spookachtige wereld waarin spelers grote levels kunnen verkennen. Als de helden Jack, Quint, June en Dirk versla je grote groepen zombies om zo alle missende stukjes van de zogenoemde Staff of Doom te verzamelen. Deze actiegame is zowel alleen als met drie andere spelers te spelen voor nog meer speelplezier.

Ben je benieuwd geworden naar deze titel? Bekijk dan onderstaande aankondigingstrailer.