Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

De gratis DLC van Hotshot Racing is nu te downloaden

Lees hier wat er allemaal nieuw is!

Kort na de release van Hotshot Racing op de Nintendo Switch kwam het nieuws naar buiten dat het racespel extra content ging krijgen. Inmiddels is het na bijna drie maanden wachten nu eindelijk zover. Vandaag heeft uitgever Curve Digital namelijk laten weten dat deze gratis DLC vanaf nu te downloaden is. De DLC bevat maar liefst vier nieuwe banen om op te racen, een nieuwe Grand Prix championship en een compleet nieuwe gamemodes genaamd Barrel Barrage.

Ook is er een bijbehorende trailer vrijgegeven, welke je hieronder kunt bekijken.

Heb jij Hotshot Racing op jouw Nintendo Switch staan en ga je dus ook met deze DLC aan de slag? Laat het ons weten in de reacties!