Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win een gehaakte Super Mario-knuffel

Super Mario 35 logo
Doe mee en win deze schattige Mario!

Super Mario bestaat dit jaar maar liefst 35 jaar. Wij van Daily Nintendo vieren dit jubileum van Nintendo’s populaire mascotte mee. In samenwerking met @huijntjehaakt mogen wij een unieke gehaakte Mario-knuffel weggeven.

Wil jij kans maken op deze superschattige knuffel? Om mee te doen hoef je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: Welke game-franchise zou zich goed laten vertalen naar een wollen-versie á la Kirby’s Epic Yarn en Yoshi’s Woolly World, en waarom?

Meedoen kan tot en met 27 november. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan!

Wij zijn alvast erg benieuwd naar jullie antwoorden! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per post verstuurd. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag en is tevens niet verantwoordelijk voor het eventueel niet aankomen van de prijs.