Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Capcom komt met eigen mini arcade-systeem

Capcom's Retro Station zal gevuld zijn met Mega Man en Street Fighter titels!

Na de zeer populaire mini-consoles van onder anderen Nintendo, Sony en Sega gaat Capcom een duit in het zakje doen met zijn eigen ‘mini’. Capcom komt met een mini-arcade systeem op de markt, Retro Station genaamd. Het scherm heeft een grootte van 8 inch en het systeem weegt zo’n 2,1 kilogram.

De volgende titels zullen te spelen zijn op Capcom’s Retro Station:

  • Mega Man The Power Battle
  • Mega Man 2 The Power Fighters
  • Mega Man X
  • Mega Man Soccer
  • Mega Man & Bass (Japanse console versie)
  • Street Fighter II
  • Street Fighter II Champion Edition
  • Super Street Fighter II
  • Super Street Fighter II Turbo
  • Super Puzzle Fighter II Turbo

Op de Japanse amazon site stond voorheen een prijs van 21,780 yen vermeld, omgerekend zo’n €176,50. Deze prijs is echter om onbekende redenen weggehaald. De Retro Station is vanaf 1 december verkrijgbaar in Japan. Het is niet bekend of het systeem zal worden uitgebracht in de rest van de wereld.