Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Speciale Tour voor Mario Kart Tour op komst

Kies een team en strijd voor de winst!

Nintendo heeft een gloednieuwe tour voor Mario Kart Tour aangekondigd waarin Mario het opneemt tegen Luigi. In deze tour kunnen spelers een team kiezen en alle personages van beide teams gebruiken om tegen elkaar te racen en vervolgens tokens te verzamelen. Het team met de meeste tokens wint de tour, bovendien zijn er ook speciale prijzen om te winnen. 

Momenteel is er op de Mario Kart Tour Twitter-pagina een retweet-campagne voor deze tour die spelers beloont met munten die gelijk zijn aan het totale aantal retweets (voor een maximum van 10.000 munten). Dit duurt tot 15 november 2020. De Mario vs. Luigi-tour begint op 17 november 2020. Trailers voor de tour zijn hieronder te bekijken. Ook de Tweets kun je hieronder vinden.