Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Re:Zero -Starting Life in Another World- The Prophecy of the Throne krijgt een nieuwe trailer

Een nieuwe trailer voor een game van de populaire anime-serie.

Spike Chunsoft heeft een nieuwe trailer gepubliceerd van de nieuwe Re:Zero-game. Het is de tweede game die de Isekai-serie bestaande uit light novels en een lopende anime-serie krijgt. Daarnaast is het de eerste game die uitkomt in het Westen. In de trailer, welke onderaan te zien is, schitteren twintig personages. Het spel komt 5 februari uit in Europa.

De avonturen van dit spel spelen zich af halverwege het eerste seizoen van de anime-serie. Een maand nadat Subaru in een nieuwe wereld terecht komt verschijnt er een afgezant. Hij is door het koninklijk kasteel gestuurd om te vermelden dat de koninklijke selectie is uitgesteld. Dit evenement zal de nieuwe heerser van Lugunica bepalen. Subaru en zijn vrienden keren terug naar de hoofdstad waar ze leren dat een zesde kandidaat zich ermee bemoeid. En dat terwijl de Dragon Stone voorspelt had dat er slechts vijf kandidaten zouden zijn; er is dus een bedrieger. De verdenkingen worden gelijk gericht op Emilia. In het spel zul je een nieuwe verhaallijn verkennen volledig onder toezicht van de auteur Tappei Nagatsuki.