Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ball Guy uit Pokémon Sword/Shield krijgt eigen Pokémon kaart

De mascotte maakt zijn opwachting in het ruilkaartspel.

Als je Pokémon Sword en Shield op de Switch gespeeld hebt kan je niet om hem heen. Ball Guy is de mascotte van de Pokémon League in de Galar regio. Elke keer dat je hem treft geeft hij je een andere pokéball cadeau.

In de nieuwste set Pokémon kaarten genaamd Shiny Star V, zal Ball Guy een eigen zogeheten trainer-kaart krijgen. Door Ball Guy te spelen mag je in je deck speuren naar 3 verschillende item-kaarten met het woord ‘ball’ in de naam. Deze 3 kaarten mag je in je hand stoppen, waarna je je deck weer schud. De webmaster van Serebii.net Joe Merrick heeft het ontwerp van de kaart op zijn twitter laten zien.

De Shiny Star V set is vanaf 20 november beschikbaar in Japan.