Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Win binnenkort prijzen met het Super Mario Bros. 35th Anniversary-prijzenfestival

Super Mario 35 logo
Mario is dit jaar jarig en wie jarig is trakteert!

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten bestaat onze geliefde loodgieter Mario dit jaar alweer 35 jaar. Om dit te vieren heeft Nintendo Nederland vandaag aangekondigd dat er binnenkort een Super Mario Bros. 35th Anniversary-prijzenfestival wordt gehouden. Tijdens dit festival kun je elke dag kans maken op geweldige Super Mario-prijzen. Denk bijvoorbeeld aan Lego-sets, Mario-games, kleding en nog veel meer! Het prijzenfestival gaat vanaf 16 november van start en duurt, heel toepasselijk, 35 dagen.

Om mee te kunnen doen heb je alleen maar een Nintendo-account nodig, welke overigens gratis is aan te maken. Je zult Nintendo dan alleen nog even toestemming moeten geven zodat ze jou een bericht kunnen sturen mocht je gewonnen hebben. Tevens ontvang je bij elke prijstrekking, als je je voor 16 november registreert, automatisch twee toegangsbewijzen. Doe jij mee?

De officiële website met daarop alle informatie vind je hier.