Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ninjala is al ruim 5 miljoen keer gedownload

Ninjala is nu nóg populairder!

Het is alweer een paar maanden geleden dat Ninjala verscheen in de Nintendo eShop. Vandaag heeft GungHo aangekondigd dat dit gratis te spelen actie-spelletje sinds de lancering inmiddels al meer dan 5 miljoen keer gedownload is. Om deze fantastische mijlpaal te vieren krijgen spelers die voor 7 januari inloggen maar liefst 100 Jala. Hiermee kunnen verschillende items gekocht worden zoals bijvoorbeeld kauwgomballetjes.

Ninjala is een actiegame met een Ninja thema. In dit spel maken spelers wapens van kauwgom en gebruiken ze de ongebruikelijke vechtmethode ninjutsu. De titel is alleen te spelen of met vrienden in verschillende kleurrijke 3D arena’s.

Wist je dat we Ninjala, ondanks dat het spel niet officieel in Nederland te downloaden is, toch in ons land kunnen spelen? Dit doe je door een nieuw niet Nederlands account aan te maken op je Switch. Ga jij dit proberen om zo toch aan de slag te kunnen gaan met deze titel? Laat het ons weten!