Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Halloween-evenement voor Pokémon Go aangekondigd

Ook dit jaar komen er weer exclusieve, spookachtige Pokémon beschikbaar.

Elk jaar vindt er een speciaal Halloween-evenement plaats in Pokémon Go. Dit jaar zal dit evenement plaatsvinden van 24 oktober 03:00 uur tot 3 november 03:00 uur. Wel zullen er dit jaar weer een aantal dingen anders zijn vergeleken met vorig jaar.

Allereerst zullen de ghost-type Pokémon natuurlijk veel meer voorkomen. Je kunt deze in het wild vinden, ze kunnen uit een ei komen, maar ook kun je ze tijdens raids verslaan en vervolgens vangen. Daarnaast krijgen Gengar en Sableye speciale kostuums. Verder verschijnt Darkrai weer in de vijf-sterren raids.

Ook kun je dit jaar tijdens de speciale research Spooky Message Unmasked een galarian Yamask krijgen. Normaal gesproken krijg je tijdens de Spooky Message research een Spiritomb, maar deze kun je dit jaar via normale field researches krijgen, waarbij je zelfs kans hebt op een shiny! Ook komt er nog een exclusieve timed research waarbij je Mega Energy voor Gengar kunt verzamelen.