Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe details bekendgemaakt rond Pokémon Sword/Shield: The Crown Tundra

Dynamax Adventures wordt pittig!

Tijdens de laatste aflevering van Pokénchi, een Japanse real-life Pokémon tv-serie, is er informatie verstrekt rondom Pokémon Sword/Shield: The Crown Tundra. Eerder was te zien dat alle legendarische Pokémon van voorgaande generaties te vangen zullen zijn via Dynamax Adventures. Met Dynamax Adventures verken je samen met drie andere trainers een Pokémon grot. Je gebruikt hierbij geleende Pokémon en vecht verschillende Max Raid gevechten om verder te komen.

Nu is bekend gemaakt dat de speler drie Dynamax Pokémon moet verslaan om bij een legendarische Pokémon te komen. Nadat je deze verslaat, krijg je de keuze welke weg in te slaan voor je bij de laatste Pokémon komt. De resterende aanvalspunten en HP van je Pokémon worden meegenomen naar elk volgende gevecht. Tussen de gevechten zijn er mensen en bessen te vinden die kunnen helpen met het genezen van je Pokémon. Daarnaast is bekendgemaakt dat je gegarandeerd de legendarische Pokémon zal vangen die je daar tegenkomt. Maar je kan er wel maar eentje van vangen.

The Crown Tundra verschijnt op 23 oktober en is onderdeel van de uitbreidingspas voor Pokémon Sword en Pokémon Shield.