Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Release Cyber Shadow loopt vertraging op

De game is niet op tijd af voor deze herfst.

De nieuwe game van Yacht Club Games heeft iets vertraging opgelopen. Cyber Shadow zou deze herfst naar de Switch komen, maar dit gaat het bedrijf niet redden. Ze zeiden hierover het volgende:

“Over this past year, we’ve been tirelessly working with Mechanical Head Studios in high hopes of hitting a Fall 2020 release date. The end is nearly in sight, but we need a little more time to add polish and finishing touches to the experience. We understand the news is disappointing but please keep in mind that this is only a minor delay! We expect to have an updated release date ready to share soon.”

Lang zal het dus niet duren, maar de game is wel uitgesteld. Cyber Shadow speelt zich af in de ruïnes van de fictionele stad Mekacity. De wereld is overgenomen door synthetische levensvormen, die het slecht met je voorhebben. Jij speelt Shadow, een cyborg ninja die na een roep om hulp zijn clan wilt redden. Via cutscenes en dialogen zal het verhaal gedurende de game duidelijk worden. Wij hebben de game afgelopen jaar als eens mogen uitproberen op Gamescom: onze ervaringen daarmee kun je hier lezen.