Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Smash Bros. Ultimate Versie 9.0.0 komt volgende week uit

Nieuwe aanpassingen komen 14 oktober naar Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo of Europe kondigt op Twitter aan dat Super Smash Bros. Ultimate op 14 oktober een update ontvangt naar versie 9.0.0. In het Twitterbericht is te lezen dat er aanpassingen komen voor de huidige vechters. Dit betekent ook meteen dat replay data van vorige versies niet meer compatibel zijn met versie 9.0.0. Nintendo raadt daarom aan om alle opgeslagen replay data te converteren naar video alvorens te updaten.

De update komt niet onverwachts, aangezien de nieuwe Minecraft-personages hun opwachting zullen maken op 14 oktober. Zoals Sakurai eerder heeft bekendgemaakt vragen de nieuwe vechters de nodige veranderingen van de ontwikkelaars. Het is te verwachten dat versie 9.0.0 daarom ook ondersteuning geeft aan de werkingsmechanismen van de nieuwe vechters, stage en Mii-kostuums. Voor nu is het nog even wachten op de officiële patch-notities voor de definitieve aanpassingen.