Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Level-5 stelt prioriteit aan Yokai Watch boven Inazuma Eleven

Fans zullen nog een tijdje langer moeten wachten.

In 2016 kondigde Level-5 Inazuma Eleven: Great Road of Heroes aan voor Nintendo Switch. Sinds de aankondiging zijn we echter nooit wijzer over de game. Op Twitter heeft Level-5-directeur Akihiro Hino nu gezegd dat het bedrijf prioriteit geeft aan de ontwikkeling van Yo-kai Watch Jam – Yo-kai Academy Y: Waiwai Gakuen Seikatsu.

“Excuses voor de plotselinge boodschap, maar voor zakelijke doeleinden hebben we de ontwikkeling van Yo-kai Academy Y boven Inazuma Eleven: Great Road of Heroes geplaatst. Momenteel is er discussie over de basis die nodig is om van [Inazuma Eleven] een hittitel te maken, zodat de game-ontwikkeling mogelijk kan doorgaan. We doen er alles aan om er een goede game van te maken. Vergeef ons alstublieft voor het lange wachten.”

Akihiro Hino, directeur Level-5

Level-5 heeft vooralsnog geen grove releasedatum bekend gemaakt voor Inazuma Eleven: Great Road of Heroes.