Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Minute speelt “Name that Super Mario 3D All-Stars Song”

Ken jij al deze klassiekers?

Kit en Krysta zijn terug voor een nieuwe aflevering van Nintendo Minute. Om de lancering van Super Mario 3D All-Stars te vieren, spelen ze een spel waarbij ze moeten raden welk nummer gedraaid wordt uit de collectie. Met drie games die allemaal een behoorlijk uitgebreide soundtrack hebben, is dat misschien wel makkelijker gezegd dan gedaan.

Super Mario 3D All-Stars is gisteren verschenen in de winkels en Nintendo eShop. De game bevat een collectie van de eerste drie 3D Super Mario-games: Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy. Naast de drie games, kunnen spelers ook genieten van de volledige soundtracks van de games. Super Mario 3D All-Stars is tot en met 31 maart 2021 verkrijgbaar.