Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Release Radar] Uitgelichte releases week 39

Deze pareltjes kan je niet missen komende week!

In onze rubriek Release Radar laten we je alvast kennis maken met een paar uitgelichte releases die komende week verkrijgbaar zijn in de eShop. Uit de veelal grote hoeveelheid releases maken wij wekelijks een selectie voor je met enkele uitgelichte games.

Heb jij nog tips voor spellen die wij niet hebben kunnen opnemen in het overzicht? Laat jouw reactie achter!

RollerCoaster Tycoon 3 Complete Edition

Verschijnt op: 24 september 2020
Prijs in de Nintendo eShop: €
29,99

Veel lezers zullen het wel herkennen: uren en uren ontwerpen van een perfect pretpark met de engste achtbaan die je je maar kan bedenken (waar vervolgens niemand in durft). Jouw bezoekers zo misselijk mogelijk maken en daardoor ook maar extra schoonmakers aannemen om alle kots op te ruimen. Beleef deze ervaring opnieuw op de Nintendo Switch, dus ook in handheld modus! Door de uitbreidingen ‘Dolle Waterpret!’ en ‘Wild!’ die deel uitmaken van dit spel ben je voorlopig nog wel even zoet. Ga jij ‘m halen?

Lost Ember

Verschijnt op: 24 september 2020
Prijs in de Nintendo eShop: €
29,99 (maar nu als voorbestelling €26,99)

Er staat een adembenemend mooie wereld klaar om te ontdekken in zijn volste glorie, waarin jij -als wolf- op avontuur gaat om de geheimen van het verleden te ontrafelen. Wanneer je een dier ontmoet kan je ook als dit dier spelen, om zo vanuit alle hoeken deze prachtige natuurlijke omgeving te kunnen ontdekken. Sta klaar om de herinneringen van jou en jouw metgezel terug te krijgen en er achter te komen dat een leven vol loyaliteit veranderde in een wereld die viel door verraad en wanhoop.

Breakpoint

Verschijnt op: 24 september 2020
Prijs in de Nintendo eShop: €
4,99

Toe aan een arcade spel dat snel en lekker speelt, en waarbij je gewoon lekker kan knallen? Dan is Breakpoint hét spel voor jou. Zorg voor explosies, hak, schiet en vecht jezelf door kuddes tegenstanders. Laat jouw wapens ontploffen en vernietig alles in de omgeving!