Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Hell Sports komt naar Nintendo Switch

Neilo heeft vandaag aangekondigd dat haar battle-actiegame binnenkort beschikbaar is voor Nintendo Switch.

Neilo heeft vandaag aangekondigd dat haar battle-actiegame binnenkort beschikbaar is voor Nintendo Switch. Er is nog geen wereldwijde releasedatum bekend, maar in Japan is de releasedatum 1 oktober. Wie weet wordt dat ook wel de westerse releasedatum.

Na verschillende veranderingen in de hel, werden de entertainment en straffensector gecombineerd. Zo werden de Hell Sports leven ingeblazen. Binnen de hel zijn ze helemaal gek van deze sport. Een nieuwe speler met een droom begint naar de top te komen. Bescherm je sinners en gebruik tanks om doelpunten te scoren bij het andere team. Je hebt drie minuten om te winnen. Met 10 unieke karakters die elk unieke eigenschappen hebben is er eindeloos plezier, ook in de hel.