Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Fitness Boxing 2: Rhythm and Exercise komt naar de Nintendo Switch

Later dit jaar kunnen we opnieuw gaan boksen!

Eind 2018 verscheen er een nieuwe titel op de Nintendo Switch, genaamd Fitness Boxing. Zonder al te veel media-aandacht wist deze boksgame toch een groot succes te worden. Zo’n groot succes zelfs dat het spel later dit jaar nog een vervolg gaat krijgen! Tijdens de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase van vandaag is er namelijk aangekondigd dat Fitness Boxing 2: Rhythm and Exercise op 4 december naar Nintendo’s hybride console gaat komen.

In Fitness Boxing 2: Rhythm and Exercise zijn er een aantal nieuwe dingen toegevoegd. Er zijn namelijk drie nieuwe trainers aanwezig, een stand voor twee spelers, een alarmfunctie en een optie om boksacties uit te zetten. Ook kun je de opgeslagen gegevens van het vorige deel overdragen naar deze nieuwe game.

Ben je benieuwd geworden? Bekijk dan het fragment uit de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase in onderstaande video.